Realizacija projekta “Mural mladosti “– 14. oktobar 2017. godine

Datum objave
288 0

 

Omladina JAZAS-a Kragujevac, uz podršku partnera na lokalnom nivou Kancelarija za mlade Kragujevac, AIESEC Serbia, Udruženje za društveni razvoj mladih „Interaktiv“ i Prva Tehnička škola Kragujevac, sprovodi projekat „Mural mladosti“. Na zidu Prve tehničke škole 14. oktobra 2017. godine u 10 časova počinje reazicaja murala.

Dođite da se zabavimo i družimo. Volonteri će pomagati u izradi murala, kao i promociji i informisanju zainteresovanih prolaznika. Imaćete priliku da čujete zašto je važan Mural mladosti za mlade. Takođe, možete da čujete od organizacija šta to rade na lokalnom nivou.

Na osnovu konkursa koji je bio raspisan od 02. do 30. septembra 2017. godine, odabran je crtež koji će se nalaziti na zidu. Pobednički crtež nacrtao je Luka Radovanović. Crtež će biti dopunjen i motivacionim porukama za mlade, kao i ciljevima Nacionalne strategije za mlade 2015-2025.

Projekat „Mural mladosti“ sprovodi Omaldina JAZAS-a Kragujevac, uz podršku Udruženja „Sunce“, resurs centra za Šumadijski okrug, u okviru programa Mladi su zakon, finansira Ministarstvo omladine i sporta R. Srbije.

Tekst preuzet sa sajta Omladine JAZAS-a Kragujevac

Pratite i ostale konkurse u sekciji KONKURSI

KONTAKT

Media Tim
Save Kovačevića 5,
34000 Kragujevac
+381 69 5351 005
info@mediatim.rs

PIŠITE NAM

GDE SE NALAZIMO?